Papfles welke speen difrax

Welke flessenspeen je kiest hangt niet zozeer af van de leeftijd van je baby, wat. Zoals het onderwerp al aangeeft was de eerste papfles met een 1speen. Mijn dochtertje krijgt iedere ochtend en avond een papfles.

Ik denk als je geen geschikte speen kan vinden voor de difrax fles dat je dan . HELP Nutrilon Omneo, welke speen? Welke speen gebruiken jullie bij de papfles? We hebben de speen maat M, die .

Welke papspeen gaat niet te hard en verstopt ook niet, wordt er. Wie van jullie gebruikt de difrax fles ook wel eens voor pap? Voordat ik allerlei spenen aanschaf. Papspeen met gat in de vorm van een kruis waardoor de pap er goed doorheen kan. Ik heb in eerste instantie de 1-2-papspeen van difrax geprobeert, maar hier . Wat voor speen moet ik hebben voor een papfles?

En hoeveel melk en hoeveel rijstebloem doe je daar dan in? Was inderdaad wel even uitzoeken welke speen daar het geschiktst voor was. Uiteindelijk bleek de papspeen van Etos met een kruisje i.

Hallo allemaal, In het onderwerp 1ste papfles gaat het over de speen. Kruidvat Brede Hals 6+ Maanden Flesspenen. Wide S-fles (breed) Wide S-flessen hebben een wat bredere speen, . Welke voordelen en nadelen hebben deze flesjes? Er zijn spenen met één gaatje en spenen met meerdere gaatjes.

De wide XL flessenspeen met extra brede opening in de speen zorgt ervoor. Difrax Natural Small 0+ Flesspenen. Ik dacht hetzelfde als Famke Volgens mij maakt het weinig uit welke fles je neemt. Of zijn er geen speciale spenen voor?

Wie weet welke Avent-speen ik hiervoor moet gebruiken? Jeetje wat voor speen te gebruiken bij een papfles Ik heb een. Ik had eerst de kromme difraxfles met een medium speen, maar doordat er. Avent), maar hoe weet ik op welke stand die staat en hoe werkt het?

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.