Sachs schokdempers ervaringen

De sachs zijn softer en de monroe een afrader tov Bilstein B4. Ik ben niet op zoek naar aftermarket coil-overs. Nu zaten er bij koop twee nieuwe schokdempers bij van het merk Monroe.

Zie deze link, ik had gasgevulde Sachs voor iets van 1euro per set. Ik ging uit van sachs super touring, hier heb ik goede ervaring mee onder de BMW. Schokbrekers van SACHS met OEM-kwaliteit is goedkoop te verkrijgen.

Het ziet er hetzelfde uit als een andere schokdemper, verschil in uiterlijk zal.

Ik heb op mijn vorige auto (een kia) ook ervaring met kayaba, die . Ik heb gehoord dat de Monroe schokdempers ook van degelijke kwaliteit. Ik heb een keer een slechte ervaring met sachs dempers gehad . Sachs Super Touring, dat zijn de M-Techniek dempers icm Eibach veren. Heeft iemand ervaring met goedkopere setjes op een e39? Focus (wagon) schokdempers passen niet op de focus (wagon). Dacht dat Sachs wel ok was, maar deze zijn wel gasgedempt.

Ik heb echter goedkopere Sachs dempers geleverd gekregen, en volgens mij zijn het. Is het merk KYB beter wie heeft er ervaringen mee en waar kun je ze .

Wij werken met verschillende fabrikanten, zoals Gabriel, Sachs, Monroe, Quinton . Schokdempers Welkom bij schokdempersonline, onderdeel van Wesparts. Origineel zitten er Sachs schokbrekers gemonteerd voor dit bouwjaar, deze . Zijn er mensen met ervaring op dit gebied. Op mister-auto staan ze voor 1- 1€ ( monroe – sachs) zo een.

Zowel Bilstein als Sachs zijn prima dempers. Van Bilstein is de Bde standaard demper, de Ben Bzijn sportdempers. Monroe sachs bilstein nk schokbrekers schokdempers veren etc.

Sachs sticker veilig met sachs super jaar ervaring in gasdrukdempers porto e. Ik ben benieuwd gebruikerservaringen van de Koni FS en al. Zou je de Sachs dempers van de LCI versie goedkoper zonder BMW . Ik denk dat we aan negen van de tien schokdempers onderhoud kunnen. Het is ook gewoon de ervaring van rijders die maakt of ze problemen met de . SACHS heeft tevens zeer veel ervaring binnen de motorsport en levert dan ook onderdelen als koppeling en dempers voor het Scuderia Toro Rosso Formula 1 . Dan is nieuwe dempers met stuggere veren wellicht een goede optie. Ik weet niet wat jullie ervaring is met drempels en verlaging, maar ik vind het. Ik heb op internet goede ervaringen gelezen met de KONI FSD dempers op de.

Altijd nog beter dan de Monroe, Sachs, TRW en KYB vervangingsdempers. Heeft er iemand ervaring met montage achteraf van schokdempers van bijvoorbeeld Intrax, Sachs, Koni of Monroe?