Stickers onder blanke lak

Vervolgens de stickers erop en daarna blanke lak erover. Het grote spuiten en laten spuiten topic. Sticker op tank onder blanke lak?

Lelijke sticker onder blanke lak. LET OP, alleen overspuiten indien alle lucht onder de sticker vandaan is en enkel met luchtdoorlatende lak. Glimt en blinkt allemaal weer wel, maar ik durf die stickers er niet af te peuteren, . Advies: stickers verwijderen – Techniek, vragen en.

Meer resultaten van motor-forum. Kunnen de stickers onder de blanke lak gespoten worden? Al onze stickers kunnen worden voorzien van een blanke laklaag, dit is niet een pre omdat de stickers weersbestendig zijn. Kan ik nu gewoon over de kappen met stickers blanke lak doen. Ook mensen die sticker materialen aflakken ervaren weleens problemen dat door.

Ik gebruik over het algemeen Motip blanke lak uit een spuitbus, en anders een. Ik leg de plaat vervolgens plat op een ondergrond die ongeveer middel tot . Ik ben van plan om stickers te plakken op mn derbi, maar hoe zit het nu met blanke lak daar over? Geen probleem, dacht ik, ik haal die stickers er wel af.

Tot ik bij de rand er achter kwam dat de blanke lak over de sticker heen gespoten was. PS kijk maar naar mijn avatar, is ook een sticker onder blanke lak. Dit zorgt ervoor dat de decal een goede ondergrond heeft om zich . Het ziet ernaar uit dat de sticker toch onder de blanke lak zit.

Ik heb meerdere van bovenstaande middeltjes gebruikt, geen enkel resultaat. Mss, dat hij onder een laag blanke lak zit? Gewoon zijn ze met hulp van een fohn wel te verwijderen.

Ik heb deze verwijderd tot de onderlaag, nu wil ik een nieuwe lak laag er weer op brengen. Nu wil ik stickers op gaan plakken en in de blanke lak zetten. Onderdeel van de techniek om blanke lak aan te brengen in laag.

Deze video laat het spuiten van. Volgens mij zitten een aantal stickers ook onder de blanke laklaag,. Honda sticker op de tank onder de blanke lak, .